Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ “ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ” ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

 


    Η “Λαϊκή Συσπείρωση” προτείνει και διεκδικεί:


Για το Περιβάλλον:

- Δημιουργία ελεύθερων χώρων πρασίνου, αναψυχής και πολιτισμού. Μητροπολιτικό πάρκο στη θέση Αλώνια Ωραιοκάστρου. ΄Εργα αναπλάσεων σε όλες τις γειτονιές του δήμου. Περιβαλλοντική αναμόρφωση των ανενεργών λατομείων, καμία επέκταση των λατομείων που λειτουργούν και προγραμματισμός κατάργησής τους.

- Οργανωμένες δασώσεις και αναδασώσεις σε όλες τις περιφερειακές ενότητες με συνεργασία δημοτικής αρχής – συλλόγων και εθελοντών. Εκμετάλλευση από το δήμο όλων των εγκαταλειμμένων στρατοπέδων και εργοστασιακών χώρων. Να αποδοθούν ως ελεύθεροι χώροι στους κατοίκους των περιοχών.

- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! 

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

 



          Στις 10-9-2023, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου, συγκεντρωθήκαμε οι υποψήφιοι περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης Ωραιοκάστρου”.

          Ο υποψήφιος στην Περιφέρεια Βασίλης Μπαλτίκας, ανέλυσε εμπεριστατωμένα τα προβλήματα της Κεντρικής Μακεδονίας. Το ίδιο έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Άγγελος Θεμελής για τα προβλήματα του δήμου και τη συγκεκριμένη πολιτική κατάσταση στον τόπο μας.

          Μετά και από τις τοποθετήσεις υποψήφιων συμβούλων, αναδείχτηκε ότι είμαστε η μόνη φωνή αντίστασης στον Δήμο και στην Περιφέρεια. Η μοναδική επιλογή απέναντι στους συνδυασμούς της Ν.Δ. και των συνεργατών της. Απέναντι στα συμφέροντα των λίγων. Για μία πραγματική αυτοδιοίκηση με τον λαό και για τον λαό.