Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Να ενισχυθεί το ρεύμα της αμφισβήτησης των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών (VIDEO - ΦΩΤΟ)





Είκοσι χρόνια από το ΝΑΤΟικό έγκλημα  στη Γιουγκοσλαβία! Οι κομμουνιστές, οι αγωνιστές που συμπορεύονται μαζί τους, αυτοί που σήκωσαν στους ώμους τους το βάρος της εναντίωσης στο αιματοκύλισμα του γειτονικού λαού και η νέα βάρδια του αγώνα αντάμωσαν το βράδυ της Τετάρτης στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, που ήταν επικεφαλής πολυμελούς κλιμακίου της ΚΕ (διαβάστε παρακάτω αποσπάσματα από την ομιλία και δείτε παραπάνω το video). 

Κατάμεστη η αίθουσα εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου από ανθρώπους κάθε ηλικίας, εργάτες και υπαλλήλους, αυτοαπασχολούμενους, επιστήμονες, ανθρώπους του Πνεύματος, νέους και μεγαλύτερους, άντρες και γυναίκες, δονήθηκε πολλές φορές από συνθήματα όπως «Κυβέρνηση του ΝΑΤΟ και της πλουτοκρατίας, απάντηση θα πάρεις με πάλη διαρκείας», «Αυτή η συμφωνία δεν είναι των λαών, είναι των ιμπεριαλιστών».