Κυριακή 8 Μαΐου 2022

ΖΗΤΩ Η 9η ΜΑΗ 1945



Τιμούμε την Ημέρα της μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των λαών. Η Ημέρα αυτή δεν “θάβεται” κάτω από το προκάλυμμα της επετείου που επέβαλε η Γερμανία για την “ημέρα της Ε.Ε.”.

Αποτείνουμε φόρο τιμής σε όλους όσους έδωσαν τη μάχη ενάντια στο ναζιστικό θηρίο και τους συμμάχους του. Τιμή στον Κόκκινο Στρατό της ΕΣΣΔ, στα αντάρτικα κινήματα Ελλάδας, Γιουγκοσλαβίας κ.α. που τσάκισαν του κατακτητές και τους συνεργάτες τους. Φόρο τιμής στα εκατομμύρια των νεκρών από πείνα, των νεκρών στα στρατόπεδα εξόντωσης.

Στέλνουμε μήνυμα, ενάντια στην παραχάραξη της Ιστορίας που επιχειρούν η αστική τάξη και η Ε.Ε. η οποία έχει για επίσημη ιδεολογία της τον αντικομουνισμό. 

Διδασκόμαστε από την εποποιία που έγραψαν οι λαοί, με επικεφαλής το πρώτο εργατικό κράτος στον κόσμο. Ιδιαίτερα σήμερα που οξύνονται οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί. Η πείρα αποδεικνύει ότι μπορούμε να βάλουμε τη σφραγίδα μας στις εξελίξεις, ξεπερνώντας ακόμα και τους πιο αρνητικούς συσχετισμούς, επιλέγοντας τον δρόμο της δικής μας οργάνωσης και πάλης, μόνον για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και του λαού.-

                                                                            Ωραιόκαστρο 8-5-2022

                                                                             ΛΑΪΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ