Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κάτω τα χέρια από τις διαμαρτυρίες των φαντάρων και αξιωματικών - Να σταματήσει κάθε δίωξη του ΔΕΑ Κ. Κεσόπουλου

 

 

 

«Κάτω τα χέρια από τις διαμαρτυρίες των φαντάρων και αξιωματικών και να σταματήσει κάθε δίωξη του ΔΕΑ (ΠΖ) Κωνσταντίνου Κεσόπουλου», απαιτεί το Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Το σιωπητήριο που επιχειρεί να επιβάλει η κυβέρνηση στις φωνές διαμαρτυρίας που πληθαίνουν ανάμεσα σε φαντάρους, υπαξιωματικούς και αξιωματικούς, για την όλο και μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας στα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ, δεν πρέπει να περάσει!

Οι φαντάροι, τα στρατευμένα παιδιά του ελληνικού λαού έχουν γνώμη και άποψη.

Έχουν κάθε δικαίωμα να την εκφράσουν, ιδιαίτερα μάλιστα όταν η πολιτική της κυβέρνησης τους εμπλέκει καθημερινά σε επικίνδυνες αποστολές εκτός συνόρων ή τους αναγκάζει να συνεκπαιδεύονται από τους αιματοβαμμένους στρατούς των φονιάδων των λαών.

Ο δόκιμος Κ. Κεσόπουλος διαμαρτυρήθηκε γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους, επειδή η μονάδα του συμμετείχε σε μία ακόμη συνεκπαίδευση με Αμερικανούς κομάντος.