Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

ΤΟΠΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 Ψήφος στη «Λαϊκή Συσπείρωση», για τις ανάγκες του λαού και όχι για τα κέρδη των ομίλων

  

Με τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ να ανακοινώνουν καθημερινά τους υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» μπροστά στη νέα μεγάλη πολιτική μάχη των τοπικών και περιφερειακών εκλογών του Οκτώβρη, ενισχύεται και η πολιτική δράση για την ισχυροποίηση του Κόμματος.

Το αποτέλεσμα των εκλογών του Ιούνη, η διακριτή άνοδος που κατέγραψε το Κόμμα, η συσπείρωση που αποτυπώθηκε στη σύνθεση των ψηφοδελτίων του και αποτυπώνεται ξανά στα δημοτικά και περιφερειακά ψηφοδέλτια φανερώνουν τις δυνατότητες που υπάρχουν. Δυνατότητες για ακόμα πιο μαχητικό και πλατύ άνοιγμα σε περισσότερες εργατικές - λαϊκές δυνάμεις, με στόχο να κερδίσει νέες ψήφους το Κόμμα, να χάσουν δυνάμεις τα αστικά κόμματα και οι υποψήφιοι που στηρίζουν, να δεχθούν πλήγμα από τον λαό για την πολιτική που τον τσακίζει καθημερινά.

Να είναι περισσότεροι οι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», να επανεκλεγεί ο κομμουνιστής δήμαρχος στην Πάτρα, να εκλέξει ο λαός κι άλλους δημάρχους της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που θα στέκονται μαζί του στην πρώτη γραμμή της πάλης του. Ενα τέτοιο αποτέλεσμα θα είναι που θα «μετρήσει» την επόμενη μέρα των εκλογών για τη μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία.

Στον αντίποδα των παραπάνω στέκονται οι υποψήφιοι που παρουσιάζουν και στηρίζουν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, που μετά από διάφορες καραμπόλες, ανακυκλώσεις και αλληλοϋποστηρίξεις φανερώνουν τη στρατηγική τους σύμπλευση και στο πεδίο της Τοπικής Διοίκησης (βλ. αναλυτικά στη σελ. 6).