Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Τώρα που γυρίζει...

 

 

Μια ακόμα «προοδευτική» πρόταση διεύρυνσης των «ατομικών δικαιωμάτων» διατύπωσε με ανάρτησή του το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης, στο πλαίσιο της, εφ’ όλης της ύλης πλέον, συζήτησης που έχει πυροδοτήσει το νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο Κ. Ζαχαριάδης αναφέρεται στην είδηση ότι ο πρώην πρωθυπουργός της Ολλανδίας και η σύζυγός του επέλεξαν την ιατρικώς υποβοηθούμενη αυτοκτονία, που είναι νόμιμη στη χώρα, και έφυγαν πιασμένοι «χέρι με χέρι», όπως λέει... Φαίνεται ότι το μελόδραμα και ο εξιδανικευμένος τρόπος παρουσίασης, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να «πλασαριστεί» κάθε αντιδραστική πρόταση στο όνομα, πάντα, της «ατομικής επιλογής».

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ως λαγός της κυβέρνησης, αναφέρεται σε περιπτώσεις ανθρώπων που «αντιμετωπίζουν μη αναστρέψιμες δυσκολίες και να ταλαιπωρούνται βάναυσα» και θέτει το ερώτημα: «Μήπως έχει έρθει η ώρα να το συζητήσουμε σοβαρά και στην Ελλάδα; Τουλάχιστον όσοι ομνύουμε στα ατομικά δικαιώματα και στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας».