Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Μαχητικά προετοιμάζεται η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση



Τη Δευτέρα 1η Ιούλη, στις 8.30 μ.μ. στην Παραλία, θα μιλήσει ο Δ. Κουτσούμπας

Τη μάχη για την επιτυχία της μεγάλης προεκλογικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 1η Ιούλη στις 8.30 μ.μ. στην Παραλία, στο ύψος του Λευκού Πύργου, δίνουν τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ.Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στόχος είναι αυτή η προεκλογική συγκέντρωση να σηματοδοτήσει την απόφαση του λαού να δώσει τη μάχη για ισχυρό ΚΚΕ.

Οι Τομεακές Οργανώσεις της Βιομηχανίας και του Εμπορίου και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ δίνουν ραντεβού προσυγκέντρωσης από τις 7.30 μ.μ., στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Παραλία.

Μιλώντας για την προετοιμασία και την προπαγάνδιση της συγκέντρωσης, η Ελένη Κυγιάκη, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, δηλώνει στον «Ριζοσπάστη»:

«Με ενθουσιασμό και πείσμα τα μέλη του Κόμματος διακινούν όλες αυτές τις μέρες το Κάλεσμα, εξορμούν σε γειτονιές και χώρους δουλειάς με την αφίσα, την ντουντούκα, διακινούν τα ψηφοδέλτια που ήδη έχουν παραλάβει οι Οργανώσεις, πραγματοποιώντας ένα πραγματικά πλατύ άνοιγμα. Από κοντά οι Οργανώσεις της ΚΝΕ, που βάζουν τη δική τους ξεχωριστή νεανική σφραγίδα στη μάχη αυτή, "οργώνοντας" κάθε νεανικό στέκι, με πολλές συζητήσεις και πρωτοβουλίες που οργανώνουν όλες αυτές τις μέρες στο εκλογικό περίπτερο στην Παραλία. Αλλά και οι εκατοντάδες φίλοι του Κόμματος, που χωρίς να υπολογίζουν κόπο και χρόνο, κάνουν τη νύχτα μέρα για να μπει το κάλεσμα του ΚΚΕ σε κάθε λαϊκό σπίτι.