Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, υποψήφιος με την “Λαϊκή Συσπείρωση” Ωραιοκάστρου




ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ



Γεννήθηκε το 1965 στην Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Από το 1988 κατοικεί στον Δρυμό. Ασχολείται με το εμπόριο. Διετέλεσε εκλεγμένος στο ΔΣ του Ε.Σ.Θ.

ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΕΡΗΝΙΑ (ΕΙΡΗΝΗ), υποψήφια με την “Λαϊκή Συσπείρωση” Ωραιοκάστρου




ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΕΡΗΝΙΑ (ΕΙΡΗΝΗ)

32 ετών, ζει μόνιμα στην Λητή από το 2017. Γεννημένη στο Λένινγκραντ (Αγία Πετρούπολη) της Ρωσίας. Απόφοιτη γραφιστικής και πολυμέσων.Εργαζόμενη στον επισιτισμό, εκλεγμένη στο Δ.Σ του σωματείου Επισιτισμού. Είναι μητέρα 2 παιδιών.

ΛΑΘΗΡΑΣ ΠΑΥΛΟΣ, υποψήφιος με την “Λαϊκή Συσπείρωση” Ωραιοκάστρου




ΛΑΘΗΡΑΣ ΠΑΥΛΟΣ


25 ετών, μεγάλωσε στη Λητή Θεσσαλονίκης. Μετά το λύκειο δραστηριοποιήθηκε ως μέλος της ΚΝΕ στο φοιτητικό κίνημα. Το 2016 αποφοίτησε από το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας , ενώ από το 2017 είναι μεταπτυχιακός φοιτητής της Προϊστορικής αρχαιολογίας. Είναι μέλος του ΣΕΚΑ και γραμματέας του συλλόγου μεταπτυχιακών και υποψηφίων διδακτόρων Ιστορικού-Αρχαιολογικού του ΑΠΘ.

ΠΑΠΑΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑ (ΜΕΛΙΝΑ), υποψήφια με την “Λαϊκή Συσπείρωση” Ωραιοκάστρου




ΠΑΠΑΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑ (ΜΕΛΙΝΑ)

31 ετών,ζει μόνιμα στην Λητή, άνεργη Κοινωνική λειτουργός με ειδίκευση σε παιδικούς σταθμούς.Παντρεμένη με 2 παιδιά.

ΜΑΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, υποψήφιος με την “Λαϊκή Συσπείρωση” Ωραιοκάστρου



ΜΑΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

25 ετών, φοιτητής λογιστικής του Α.Τ.Ε.Ι. Σίνδου. Αγρότης και εργαζόμενος στον Ιδιωτικό Τομέα. Συμμετέχει στην ομάδα καλαθοσφαίρισης του Μακεδονικό Λητής.

ΝΟΥΛΗ ΕΛΣΑ, υποψήφια με την “Λαϊκή Συσπείρωση” Ωραιοκάστρου




ΝΟΥΛΗ ΕΛΣΑ

Γεννήθηκε στη Γαλλία το 1988. Μεγάλωσε, εργάζεται και κατοικεί στη Λητή. Είναι γεωπόνος απόφοιτος του τμήματος Γεωπονίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σήμερα εργάζεται ως γεωπόνος σε κατάστημα γεωργικών εφοδίων-φυτώριο. Είναι μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) και του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Λητής. Δραστηριοποιείται στο σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός μικρού κοριτσιού.