Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Τώρα πιο δυνατό ΚΚΕ! Ο φόβος τους, η ελπίδα μας!


 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ


10+1 λόγοι για να ψηφίσουμε ΚΚΕ στις 25 Ιούνη

10+1 λόγους για να ψηφίσουμε ΚΚΕ στις 25 Ιουνίου παραθέτει η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας σε ένα καλαίσθητο φυλλάδιο, πλαισιωμένο με φωτογραφίες από εμβληματικούς αγώνες του προηγούμενου διαστήματος. «Τώρα πιο δυνατό ΚΚΕ. Ο φόβος τους, η ελπίδα μας!», τονίζει η ΚΝΕ απευθυνόμενη στη νεολαία και επισημαίνει τους 10+1 λόγους:

1. Τώρα πιο δυνατό ΚΚΕ, γιατί η ελπίδα βρίσκεται στην αμφισβήτηση της κυρίαρχης πολιτικής, στη συλλογική διεκδίκηση, στους νέους δυναμικούς αγώνες. Σε κάθε στιγμή αγωνιστικής ανάτασης που ζήσαμε, το ΚΚΕ ήταν στην πρώτη γραμμή.

2. Τώρα πιο δυνατό ΚΚΕ, γιατί έχει το «know how» να οδηγήσει σε ήττες την επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ. Το έκανε στα πανεπιστήμια, με την ανάδειξη της «Πανσπουδαστικής ΚΣ» σε 1η δύναμη πανελλαδικά στις φοιτητικές εκλογές. Το έχει κάνει σε εκατοντάδες χώρους δουλειάς, στους μεγάλους αγώνες της νεολαίας και των εργαζομένων.

3. Τώρα πιο δυνατό ΚΚΕ, γιατί μαζί θα παλέψουμε ενάντια στην εργασιακή ζούγκλα που έχουν φτιάξει με τους νόμους τους η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, διεκδικώντας ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, μέτρα ανακούφισης από την ακρίβεια, δουλειά με σύγχρονα δικαιώματα.