Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ


Κάλεσμα στη μέρα Πανελλαδικής Δράσης για την Υγεία στις 7 Απρίλη - Παρουσιάστηκε η «Μαύρη Βίβλος» της εργοδοσίας στην πανδημία (VIDEO)

 



Κάλεσμα στα συνδικάτα να στηρίξουν την 7η Απρίλη ως Πανελλαδική Μέρα Δράσης για τη στήριξη των μάχιμων υγειονομικών και του δημόσιου συστήματος Υγείας απήθυνε το ΠΑΜΕ κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου. Παράλληλα παρουσίασε τις καταγγελίες από κλάδους και χώρους δουλειάς όπου η εργοδοσία αλωνίζει σε συνθήκες πανδημίας

Συγκεκριμένα, ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ, τόνισε ότι το Μέτωπο «προασπιζόμενο το συμφέρον και την υγεία του λαού της χώρας μας, στηρίζει την ολότητα των αιτημάτων των υγειονομικών, καλεί τα συνδικάτα να στηρίξουν τη δράση των υγειονομικών στις 7 του Απρίλη η οποία να γίνει Μέρα Πανελλαδικής Δράσης για τη στήριξη των μάχιμων υγειονομικών και του δημόσιου συστήματος Υγείας. Έξω από κάθε νοσοκομείο, κάθε Κέντρο Υγείας τα φιμωμένα στόματα αποκτούν φωνή και όλοι μαζί υγειονομικοί, συνδικάτα ενώνουμε τις φωνές και διεκδικούμε:

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΟ YOUTUBE


«Στον αέρα» το 2ο podcast της ΚΝΕ με καλεσμένο τον Γιάννη Πρωτούλη (VIDEO) 

 



Το 2ο podcast της ΚΝΕ, με θέμα «Covid-19: Αιτία ή αφορμή για την "πανδημία" στα εργασιακά δικαιώματα;», βρίσκεται «στον αέρα» στο κανάλι της ΚΝΕ στο youtube. 

Καλεσμένος ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Επίσης, παρεμβάσεις, μέσω skype, κάνουν εργαζόμενοι από την Ελλάδα και την Ιταλία.

Μπορείτε να κάνετε click στους χρόνους του βίντεο για να δείτε το αντίστοιχο θέμα