Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Λ.Σ. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΦΩΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ


 Ολόκληρη η ομιλία του Υπο. Δημάρχου Θεμελή Άγγελου. 


Ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση για τις ανάγκες των πολλών.

 

         Στις εκλογές για το Δημοτικό και τα Τοπικά Συμβούλια του Ωραιοκάστρου,  Μυγδονίας, Καλλιθέας, καλούμε όλους όσους προβληματίζονται για την κατάσταση στη χώρα μας, κάθε πολίτη που πραγματικά ενδιαφέρεται για τον τόπο και τους ανθρώπους του, να ψηφίσει “Λαϊκή Συσπείρωση”, τη μόνη δύναμη συνέπειας, ανιδιοτέλειας και συνεχόμενης παρουσίας στις θέσεις που εκλέχθηκαν μέλη της.

          Υπάρχει αγανάκτηση στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Για όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, την ανυπαρξία της προστασίας από φυσικές καταστροφές, την ακρίβεια, την χειροτέρευση των προβλημάτων του δήμου.

          Αυτή η οργή χρειάζεται, να γίνει οργανωμένη διεκδίκηση για να μην είναι αδιέξοδη. Η δύναμη που θα πάρουν τα ψηφοδέλτια της Λ.Σ. θα ενισχύσει τον αγώνα για τις ανάγκες μας, απέναντι στις επιλογές των μεγάλων επιχειρήσεων που υπηρετούν η κυβέρνηση, τα αστικά κόμματα και οι δήμαρχοί τους στη Τ.Δ.

          Δεν ξεχνάμε τον Εβρο και την Δαδιά, την Πάρνηθα, τη Ρόδο, την Εύβοια, τον Βόλο και τον Θεσσαλικό κάμπο. Δεν ξεχνάμε τα Τέμπη, τα εργατικά ατυχήματα, ειδικά στους εργαζόμενους των δήμων.