Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ (ΦΩΤΟ)

 

Τριτοκοσμική κατάσταση στην οδό Καρατάσου, στα όρια του Παλαιοκάστρου προς Νεοχωρούδα. Το πρόβλημα τέθηκε προφορικά από τον δημοτικό σύμβουλο της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών ΄Εργων  πριν από πέντε και πλέον μήνες. Ακολούθησαν τηλεφωνικές παρεμβάσεις και ανέξοδες υποσχέσεις για άμεση επίλυση.

          Στο Δημοτικό Συμβούλιο 25-5-2020 από τη «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» τέθηκε το με αριθμό 7 ερώτημα: - «Η οδός Καρατάσου στο Παλαιόκαστρο είναι  σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η έκτασή της είναι μικρή και θα μπορούσε να γίνει άμεσα παρέμβαση του Δήμου για τις αναγκαίες διορθώσεις και την ασφαλτόστρωση. Γιατί δεν το κάνετε, ενώ σε άλλες περιπτώσεις δώσατε προτεραιότητες;”.

          Η δημοτική αρχή απάντησε ότι το έργο θα ενταχθεί στο  πρόγραμμα συντήρησης οδών του δήμου, το οποίο καρκινοβατεί εδώ και μήνες. Από τον Ιούλιο πήγε για το Νοέμβρη του 2020 και βλέπουμε.

          Λόγω της παραπάνω καθυστέρησης, ζητήσαμε να γίνουν τουλάχιστον κάποιες προσωρινές διορθώσεις, για να μην έχουμε, πέρα από τις δυσκολίες πρόσβασης και ατυχήματα. Γιατί και ο φωτισμός της περιοχής είναι ανεπαρκής ενώ το παρακείμενο ρέμα δεν έχει καθαριστεί.

          Ακόμα περιμένουμε. Οι άνθρωποι έχουν αφεθεί στην τύχη τους.

          Τα φαινόμενα αυτά βέβαια αφορούν και άλλες περιοχές του Παλαιόκαστρου και ευρύτερα του Δήμου Ωραιόκαστρου (κυρίως στα χωριά). Μίας περιοχής που οι προηγούμενες και η τωρινή δημοτική αρχή θα έκαναν πρότυπο σύγχρονου δήμου.

 

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

 

Ωραιόκαστρο 19-9-2020